DISPOZITII GENERALE

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.aromesiesente.ro proprietatea S.C TINAROM SRL, societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in Iasi, Str. OBREJA Nr 2, tel. 0749462571, adresa de e-mail comenzi office@aromesiesente.ro

Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre Dvs a prezentilor termeni si conditii si acceptarea de catre Dvs. a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

PRODUSE

Magazinul on-line www.aromesiesente.ro este specializat in comercializarea de produse naturale destinate utilizarii oricarei persoane ce a implinit varsta de 18 ani, indifferent de apartenenta sa etnica, politica sau de orice alta natura. Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul mentionat, S.C. TINAROM SRL se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate.

TERMENUL DE VALABILITATE

Termenul de valabilitate al produselor comercializate prin intermediul site-ului, este cel dat si inscpriptionat pe ambalaj.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Pentru a cumpara produse de pe site-ul va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, sa va creati un cont si apoi sa comandati produsul/produsele dorite, prin parcurgerea pasilor prezentati la rubrica ”Cum cumpar”.

PRETURI

Preturile afisate pe www.aromesiesente.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA.
Factura nu va cuprinde si tariful de livrare. Transportul se calculeaza in medie cu 20 RON. Pentru comenzile de minim RON, transportul in tara este gratuit.

CONDITII SI MODALITATI DE PLATA

Plata comenzii se poate face prin numerar. Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice/sau prin email a comenzii. Plata se face catre curierul care efectueaza livrarea sau catre reprezentantul firmei de curierat.

DISPOZITII FINALE

Aromesiesente.ro isi rezerva dreptul de a putea afectua orice modificari asupra acestor dispozitii, precum si orice modificari asupra site-ului www.aromesiesente.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.