Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, care nu a fost deschis, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original.

Pentru returnarea produselor, este obligatorie completarea formularului de mai jos. Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, urmand a va transmite in termen de 3 zile lucratoare, instructiuni suplimentare de returnare.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerinţelor dumneavoastră.

Nu se accepta pentru returnare produsele al caror ambalaj individual a fost deschis!.

[contact-form-7 id=”2054″ title=”Returnare produse”]