Preturile includ toate taxele. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

Puteti opta pentru plata comenzii prin ramburs sau prin ordin de plata.

Daca optati pentru plata prin ramburs, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra in momentul ridicarii coletului.

In cazul in care doriti sa achitati prin ordin de plata, va rugam sa virati suma aferenta comenzii dumneavoastra in contul: RO76BPOS24007726100RON01 deschis la Banc Post.
Coletul va fi expediat catre dumneavoastra in momentul in care avem confirmarea transferului sumei in contul nostru. In situatia in care banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata catre noi, din orice motiv, nu ne facem raspunzatori pentru intarzieri sau refuzul unei comenzi.

In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Cu grija fata de situatia actuala provocata de Covid-19,as fi vrut sa va anunt programul nostru de lucru in perioada urmatoare: Pentru a evita deplasarile zilnice si contactul cu reprezentantii firmelor de curierat, vom avea 2 zile din saptamana, LUNI SI MARTI, ca zile in care PRELUAM COMENZILE, pe mail sau telefonic, la office@tinarom.ro sau 0749462571(Ionela Maricuta) iar ca livrare JOI SI VINERI, in asa fel incat comenzile sa ajunga la voi in timp util. Refuză

×
×

Cart