Arome şi Esente este un site dedicat celor ce-şi doresc un plus de savoare în viaţa lor, întrucât oferă o gamă de peste 100 de repere de arome şi esenţe alimentare şi nu numai. În portofoliul nostru se mai gasesc coloranţi alimentari şi prăfoase: zahăr vanilinat, zahăr pudră, praf de copt, vanilină.

Suntem dedicati dezvoltarii de noi produse pentru domeniul alimentar, precum si imbunataririi aromelor deja existente, iar mai presus de toate atentia este indreptata spre client de aceea oferim posibilitatea de creare de produse personalizate.

De ce noi ?

Succesul nostru vine din cunoaștere : cine suntem, de unde venim și încotro mergem. De aceea, atunci când realizam produsele scopul principal este satisfactia clientului intrucat echipa noastră este formata nu doar din personal de specialitate ci si din cei care împărtășesc pasiunea și dragostea pentru arome.

 

Cu grija fata de situatia actuala provocata de Covid-19,as fi vrut sa va anunt programul nostru de lucru in perioada urmatoare: Pentru a evita deplasarile zilnice si contactul cu reprezentantii firmelor de curierat, vom avea 2 zile din saptamana, LUNI SI MARTI, ca zile in care PRELUAM COMENZILE, pe mail sau telefonic, la office@tinarom.ro sau 0749462571(Ionela Maricuta) iar ca livrare JOI SI VINERI, in asa fel incat comenzile sa ajunga la voi in timp util. Refuză

×
×

Cart