Comanda produselor noastre se poate face in 4 feluri:

1. Telefonic:

Comandati produsele dorite, apeland cu incredere unul dintre cele numerele de telefon: 0749462571.
Comenzile se pot face zilnic intre orele 08:00-15:00, de luni pana vineri.

2. Email:

Puteti comanda si prin E-mail. Este foarte simplu. Trimiteti un mesaj catre contact@aromesiesente.ro sau arome.esente@yahoo.com, cu numele, adresa dumneavoastra completa, numarul de telefon si produsele dorite (nume produs, cantitatea dorita). Imediat ce vom primi comanda dv, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp.

3. Online:

Direct pe site-ul Aromesiesente.ro prin intermediul “Cosului de cumparaturi”.
Pentru aceasta metoda urmati pasii de mai jos:

CUMPARATI PRODUSELE

Selectati produsul dorit, alegeti cantitatea dorita, si apasati butonul “Adauga in Cos”  si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. Daca doriti sa cumparati si alte produse  viziualizati categoriile care prezinta interes pentru dumneavoastra, daca nu apasati ” Vezi cos”, introduceti datele dvs. de contact, metoda de livrare si metoda de plata si apasati butonul “Plaseaza comanda”. Numarul de telefon este numarul la care veti confirma comanda. Poti opta pentru a face comanda fara a fi inscris pe site.

ATENTIE! Continutul cosului se goleste daca inchideti fereastra cu site-ul www.aromesiesente.ro si nu ati finalizat comanda inclusiv datele de contact, pana la mesajul de confirmare.

PLASEAZA COMANDA

In continuare veti revizualiza toate detaliile comenzii dvs. Tot in aceasta etapa va trebui sa alegi modalitatea de livrare a produselor. Vei putea consulta pretul total al produselor, discountul, costurile de livrare si datele tale de contact. Daca totul este corect, puteti trimite comanda apasand butonul “plaseaza comanda”, pentru intoarcerea in pagina principala apasati butonul “continuati”. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii dvs.

ATENTIE! Nici o comanda nu va fi livrata fara o confirmare pe email sau telefon!

Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail cu rezumatul comenzii. Daca ai plasat deja comanda si doresti sa mai adaugi un produs, poti trimite o noua comanda sau un e-mail cu eventualele modificari la adresa contact@aromesiesente.ro. Comenzile vor fi cumulate sau pot fi livrate la o data agreata de comun acord.

Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 5 zile lucratoare de la procesarea comenzii nu avem confirmarea acesteia, comanda este anulata.

Daca intampinati greutati in desfasurarea comenzii sau doriti sa ne semnalati o problema va rugam sa ne contactati prin pagina de contact.

4. Predare personală:

Se poate efectua în cazul în care sunteţi din Iaşi.

VĂ URĂM UN SHOPPING PLĂCUT!